Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en röd tråd sliten från sin innerbörd




Jag vaknad med en avsmak för min aptit
jag var kall
frånvarande
avundsjuka var den dröm som flytt
och aldrig kom igen
mina levrade ord slog in i skuggan
slickandes bergets våta häll
dina hjärtslag blev fler och fler




Fri vers av jonas a
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-03 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a