Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgad snö



världen och alla dess blommor
vilar lugnt under snö

snö lika vit
som din oskuld

grusade vägar, blandar
färger lika smutsiga,
som den som vill in
under mitt bröst


håll mina händer
älskade vän

ty aldrig förr
har snön
färgat marken
ett månvarv av mitt liv.




Fri vers av Svartsilver
Läst 607 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2010-01-16 09:53



Bookmark and Share


    inavlad
Opps. Vad vackert.

Främst de här raderna

//har snön
färgat marken
ett månvarv av mitt liv.//
2010-07-29

  blaite
Mycket fin text..
2010-02-24

  Drömkram
oskuldsvit är ingen
är vi alla grusade
men jag blundar
för bara så är
detta det vackraste
jag läst på väldigt länge
Åhh vad Du är bra !! Kram
2010-02-02

    tramp
jättebra text, slutet brilliant

bokmärke !
2010-01-26

  Pah
ja. ibland känns allt lite blandat. kanske oskuldsfullt. men skönt är det med nyanserna hur som helst. dina ord är som en mjuk vind över ansiktet. älskar dem. och dig.
2010-01-17

  Ola Rydberg
Ja riktig poetisk
pärla
2010-01-16

  Redeemer
Mycket vackert!
2010-01-16

  Eaglemountains VIP
Jag tackar för denna vackra dikt och gratulerar till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade ...
2010-01-16

    ej medlem längre
Jordelivets polaritet
på pricken
omskrivet

och så
vidunderligheten
tacksamhetens lov
i månvarvet
aldrig förr
skådat

tack!
2010-01-16

  peter markurth
mkt fint, skir
2010-01-16

  walborg
Stort tack för en fin dikt om oskuld och renhet.
2010-01-16

  Staffan Welroos VIP
grymt bra poetat! kul att du är tillbaks!
2010-01-16

  Ingela Svenson VIP
Vackert, särskilt sista strofen!
2010-01-16

  Kristina Wallbing
menar du "marken"?
2010-01-16

  Niclas Petersson VIP
Vackert. Gillar!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver