Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA FLICKAN SKRIVER MED KOSMOSPENNA




VEDEN SPRAKAR I SPISEN

KÖTTSOPPAN PUTTRAR



LILLA FLICKAN SITTER I GUNGSTOLEN

LYSSNAR PÅ FARMOR OCH FARFAR



DE BERÄTTAR MÄRKLIGA SAKER FRÅN FÖRR

FLICKAN ANTECKNAR NOGA


HON HAR EN SPECIELL DAGBOK


DEN INNEHÅLLER SKRÖNOR SOM SKA BLI EN BOK


HENNES FÖRSTA


BOKEN SKA HETA DEN SPÄNNANDE DJUNGELÖN



FARFAR ÄR LITE FÖRSIKTIG I SIN BERÄTTELSE


FARMOR BERÄTTAR OM VARGAR OCH SPÖKEN



DET LUKTAR KOSMOSPENNA


PIPRÖK OCH KÖTTSOPPA



DE TRE SÄTTER SIG OCH ÄTER



FRIDEN LÄGGER SIG ÖVER DEM




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 12:33



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart att läsa, man känner verkligheten i berättelsen, man känner doften, man känner samhörigheten .....
2010-01-16

  thyra
Underbar känsla av värme, skräck och dofter. Känner barndomens spänning ifrån sagovrån :) Fint!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela