Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektiviskt

jag vårdar dagarna
resten av mitt liv
lugnt och stilla

och i rutan
rusar
tusendelarna förbi

en enda skiljer
medalj från medalj
fiasko från ära
plats på en pall

men med dagarna och åren
räknar man i saktare mak

några hit eller dit
är inte så noga

åttiofem eller åttiosex
vad fan!










Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-16 13:28



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Ja, vad är fiasko eller ära

mot att våra kära är nära

Tack för dina ord, till poeten Ingmar
2010-01-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara brister ut i ett gurgel
Härligt härligt
2010-01-17

  Akke
Jag har slutat röka
det tog lång tid
men att segra över ett begär
är mer värt än en miljon OS-guld.
2010-01-16

  Akke
Jag har slutat röka
det tog lång tid
men att segra över ett begär
är mer värt än en miljon OS-guld.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP