Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste väl vara bra nog?

Jag skulle ljuga om jag sa
att jag tycker att jag
är intressant.
Ty som så många andra
är jag ju bara jag.




Fri vers av Delora
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-16 15:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart ordat visst måste det vara gott nog - absolut !-

applause!
2010-09-19

  Anna*
Vi är ju så väldigt vana vid våra egna tankar, upplevelser och känslor. De verkar inte vara särskilt speciella ur vår egen synvinkel.
2010-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är så man blir intressant. Genom att vara sig själv.
2010-01-16

  Niclas Petersson VIP
Intressant tanke dock, så... :)
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora