Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur drömmar kan bli.

Jag väntar nog fortfarande på prinsen med den vita springaren.




Mellan dröm och verklighet.

Jag älskade en samuraj,

det kändes tryggt men jag var ändå skraj.

Jag satt framför honom på hans häst,

han skulle skydda mig från allt.

Det var så verkligt med hans svärd,

det fanns ej rikedom och flärd.

Han red dit himlen möter havet,

där släppte han mig ner.

Han sa vi ses nog inte mer.

Jag nöjde mig med det samurajen sa,

att vakna från drömmen kändes bra.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 15:13



Bookmark and Share


  thyra
Vacker dröm och i samförstånd!
2010-01-16

  Larz Gustafsson VIP
De brukar inte bli långlivade...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP