Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets bägare!

Det ljusnar för min blick!
Hoppet lyser fram!
Framtiden känns skön...

Som om nån har hört min bön...

Världen utanför mitt fönster
har ett så tilltalande mönster
allt det gamla är glömt
som om jag allt bara har drömt
nu när jag hoppets bägare har tömt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-16 16:28



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Så här borde varje morgon vara! Men tyvärr blr det väl ganska så sällan så. Bra grepp att börja på ett allmänt hållet plan, för att sedan låta oss få vakna upp vid detta vackra fönster.
2010-01-19

  Eaglemountains VIP
Hoppet lyser fram och fyller Din bägare igen! Vackert formulerat, min vän! APPLÅD!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt