Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmens plats

Jag såg en bäck som hade torkat ut

blommor som vissnat

och ett par vars kärlek tagit slut.

 

Jag såg en himmel som inte var blå

en fågel som dött

och en varg som inte kunde gå.

 

Jag såg en flicka som slagit armen ömm

men sen till min lättnad

jag märkte att allting var en drömm.




Bunden vers av Emma Olsén
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén