Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och hon tilsammans

Med tiden kommer vi närmare

som om klockans visare vid varje flyttning för oss mot varandra

den klockan ser inte till vart solen står på himlen

den går efter våra hjärtans slag

efter kemin i mellan oss.

 

Hon kommer långsamt närmre

pulsen stiger och jag kommer närmre henne

det här är fel, men det känns så rätt

vi ser på varandra, aldrig har hon varit så vacker.

 

Våra kroppar är klockans visare

och vi går emot varandra

nu är vi nära

jag kan känna min hud mot hennes

 

Vi ligger nu så nära vi bara kan komma

hennes läppar nuddar försiktigt mina

och det är då som klockan stannar. 

Vem har sagt att tjejer inte kan älska till sammans?

 




Fri vers av Emma Olsén
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-16 20:30



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
ingen
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén