Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Kärlek

ger näring


kärlek


behöver näring


Kärlek ger allt vi

inte alltid förstår


vad det står för




Fri vers av christie
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie