Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörröppning

Jag står i en dörröppning
och väntar på jordbävningen,
som ska förändra min värld.

Ska jag gå framåt,
eller ska jag vända om?
Eller ska jag kanske stå kvar?

Jag vet inte längre vad jag vill,
och under alla skälvningar
så tänker jag på dig och dina rädda ögon.

Var är du nu?
Och vem håller dig varm?
Vem är det som viskar alla orden till dig?

Jag står i en dörröppning
och vet inte vilken väg jag ska gå,
jag snurrar runt och tar ett kliv medan jag blundar.




Fri vers av nathan
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan