Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två låtar krockade och gav mig inspiration.


kapten sol, lär mig orden jag behöver.

du och jag och kapten sol,
vi skriker oss hesa tills våra röster spricker.
för det finns inga ord för våra känslor.

kapten sol, han lär mig nya ord
för det här språket räcker inte till.
orden för mina känslor finns inte.

när du smeker min hud,
letar jag efter orden jag ska lägga på tungan,
men dom finns inte där.

minns du tiden vi inte sa någonting.
vi stängde våra munnar,
du jag o kapten sol.

jag kan mer än femtusen ord.
men inget kan beskriva hur jag känner
när du ser på mig.

kapten sol, kom och smek min hand.
för mig långt långt bort.
och lär mig de orden jag saknar.

lär mig de orden jag behöver,
orden som inte finns på det här språken du lär mig.
kom kapten sol.




Fri vers av nathan
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 19:12



Bookmark and Share


  amandapanda
mycket bra! :D
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan