Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag existerar inte.

Jag ligger i sängen och känner mig själv
som kall metall. Det är som jag inte är här.
Jag. existerar. inte.

Jag blöder. Det smakar metall.
Men jag känner ingenting.
Det smärtar ingenstans och
jag är tom inombords.

Jag. existerar. inte.




Fri vers (Fri form) av nathan
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-01-19 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan