Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLFLICKAN PÅ RYMMEN



En vacker sommardag var lillflickan försvunnen


tillsammans med grannpojken hade de setts



vandrande hand i hand på landsvägen


hela byn gick man ur hus och letade



pappa tog sin motorcykel och körde runt


ingenstans fanns vi att finna



rädslan över att vi har drunknat i älven


satte skräck i byborna



alla hade gråtit och varit förtvivlade



när kvällen kom vandrade de små lugnt hem


de hade lekt vid grannens cykelverkstad



de var smutsiga och oljiga men


framför allt hungriga



alla var så glada för vår överlevnad


de glömde att bestraffa oss




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 01:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, sånt sitter i en
sådana minnen bär en fram
fint
sådana minnen
2010-01-30

  Monika A Mirsch VIP
spänningen lyser genom texten, gillar speciellt: "ingenstans fanns vi att finna"
2010-01-25

  Lavinia Röd
Ja, nog förstår jag att de blev glada alltid!!!
2010-01-21

  Mr Lindemann VIP
fint berättat med en skrivarpondus som jag inte visste att du ägde
2010-01-20

  Eaglemountains VIP
VILKEN VACKER BERÄTTELSE, och så målande, jag ser allt framför mig! APPLÅD!!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela