Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrelösa hundar

Herrelösa hundar
Snokar runt i mina spår
ingen håller dom tillbaka
ingen frågar om dom får

herrelösa hundar
tigger smulor från mitt fat
ingen tar notis om skillnad
på offentligt och privat

herrelösa hundar
stryker runt mitt hem och hus
ylar om natten
skygga inför dagens ljus

herrelösa hundar
stryker runt mitt hus och hem
visar sina tänder
hotar mig till liv och lem




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 10:47



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Bra bild av de som gottar sig i den nya avprivatiserade mediavärld vi lever i.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP