Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte mänsklig


Fan hur kan du göra illa barnen
fast dom gråter

fast dom ber dig att sluta

Du ser hur dom gör illa sig själva
men du blundar
säger att dom är lite upp och ner

dom har märken både till kropp
och själ

Ärren kommer alltid att finnas där
men du bryr dig inte
bara ler och gör dom mer illa


Hur kan du höra dina barns gråt
utan att det berör
Hur kan du hata dina barn
så mycket


JAG ser barnen med deras
tomma blickar
deras rop på hjälp

Du kan inte komma undan
med mera nu
Du kan inte slå dom mera nu
Du kan inte göra deras själ
mer illa nu

Andra ser vad du gör och
barnen vågar äntligen
säga vad du gör


JAg hoppas att du kommer
att förstå någon gång vad
du gjort men jag tror inte
det

Barnen har varit i en djup
dalgång och är äntligen
på väg upp
upp till ljuset och kärleken







Fri vers av christie
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie