Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad till förbannelse



Du riggade kameran i hörnan
av rummet
Rummet som skulle vara
ett vilorum
ett kärleksrum


Du brydde dig inte i att du
kränkte min kropp
blottade den helt

Skammen som du fick mig att
känna finns kvar än i dag

Alla bilder du tog utan lov
finns kvar på



min näthinna

Hur kunde du



Såren du gjorde på mig
finns kvar än


Hur kunde du



Skammen till tystnad
gjorde att ingen såg
ingen visste


Allting fanns kvar
inom mig


Jag la bilderna i ett
brunt kuvert
Klistrade noga igen
kuvertet


Det tog många år innan
jag kunde riva och lägga
bakom

men såren

och att du blottade mig
fast du sa att du älskade mig

kommer aldrig att försvinna






Fri vers av christie
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie