Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dissekerat

 

sätter man sig på tvären
kommer något bra då
skiter jag i världen
får jag ut något då

du klev in i min verksamhet
på en sekund var det dissekerat
vem fan tror du att du är
jag undrar vem fan är du

människor behöver oss
människor som litar på mig
du skriver egna strofer
tar alldeles egna beslut
du tar bara ihjäl

grattis du har drivit bort oss
du har skrämt iväg allt gott
du kanske sparade in några kronor
men du förlorade alla resurser

sätter man sig på tvären
kommer något bra då
ber jag dig fara åt helvete
får jag ut något då




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-18 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förr brukade man säga att
operationen lyckades
fat patienten dog
Idag tror jag det är så
att operationen avbryts
och patienten är liksom inte längre målet
Man brukar säga att sjukhuset
skulle fungera mycket bättre utan patienter...
En himla fin text om något mycket allvarligt.
2010-09-24

  Lilla My* VIP
Arbetardikter på långa rader...gillar!!...men en dyster avigsida av mynten där ute*pekar* Bra att du belyser med en stark lampa och med starka ord och ett starkt slut!! Snyggt!!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike