Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen men ej ur tagen!

Spegeln spräckt igen!

Sju års olycka!

Men va´ sjutton?

Spegelbitar!!!

Här har jag fått en chans så unik...

Får till en jätte skön mosaik!

Ge mig en spik!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-18 13:29



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ja, liksom möjligheterna så blir bilderna i varje spegelbild en möjlighet, 7 års möjligheter vad sägs om det?
2010-01-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att med alla möjluga medel
"gilla läget!"
2010-01-18

    Maria Malm
Istället för en bild, så får man flera!
2010-01-18

    användarvänlig
Olycka är inte alltid olycka...
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Hahaha härligt!!!
Att kunna se något nytt i det som raserats.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt