Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vore finare i blått.


varför vill ögonen inte blunda vissa nätter? Och varför är himmelen aldrig röd? Varför är gräset grönt när det vore finare i blått? Och varför smakar alltid alkoholen bättre än vatten när törsten efter dig ska släckas? Varför är ingenting enkelt och varför är du alltid fel.




Fri vers av BabyBlue
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kanske för att utveckling är oundviklig. därför är ingenting enkelt. det finns alltid en ny utmaning.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue