Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han bedyrar hennes närhet.





han säger att han inte vill känna sig som en vingklippt fågel
ändå har han doppat sina fjädrar i olja
han pratar om känslor som är för jobbiga att prata om
för han kan någonstans inte hålla tyst
han säger allt men ändå inget och ger henne frågor utan svar
han tycker att allt har sin tid
dock lever han inte trygg i tron om att tiden kommer läka alla hans sår
han vill varken ge eller ta
fast i slutändan vill han ändå ha



hon missbrukar kärleken ännu mer än vad hon suktar efter bekräftelsen
han suktar efter kärleken men missbrukar bekräftelsen hon söker
dom missbrukar varandra


hon hävdar att hennes vingar bär henne jorden runt
ändå kraschar hon gång på gång
hon pratar om allt hon vill
utom det hon inte borde vara tyst om
hon säger inget men ändå allt och ger honom svar utan frågor
hon vill rusa in i framtiden
men är övertygad om att tiden läker hennes sår väl
hon vill ge och ta mer än någon annan
fast i slutändan är det hon som ändå tvekar på om hon vill ha



han bedyrar hennes närhet
hon förbannar hans frånvaro









Fri vers av BabyBlue
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue