Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonstans på vägen.



jag har någonstans på vägen tappat något
tror det var när jag träffade honom
är längesen nu men har inte hittat det igen
vet inte längre vad jag söker men jag vet att det fattas mig något
jag försöker hitta det hos andra
hos andra honom
söker i ögonen efter sargade själar i hopp om att hitta det som förlorats mig
kanske söker jag smärtan som saknas mig
eller så vill jag ge honom det som alltid saknats han
jag tror att vi någonstans på vägen tappade oss
vi blev jag och han och helt plötsligt insåg vi
vi fattas oss.










Fri vers av BabyBlue
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 23:20



Bookmark and Share


    elmh
"jag tror att vi någonstans på vägen tappade oss
vi blev jag och han och helt plötsligt insåg vi
vi fattas oss."

fint!
2009-07-05

    ej medlem längre
vackert. jag har en magnet på mitt kylskåp där det står "det är bra att veta vad man letar efter innan man börjar leta". jag tycker den är bra. den påminner mig om hur viktigt det är att stanna upp och fundera efter vad man faktiskt söker. innan man bara börjar stoppa alla inre hål fullt med allt möjligt. sånt som man faktiskt inte söker. du skriver fint om detta. om det som saknas. det som inte går att sätta ord på. tack.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue