Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon av is fyllda med hav.


silhuett i en mörk lokal som blir ljus
det röda i bröstet blir rödare och ont och skönt på samma gång

svett frost ambivalens
ett vitt regn
han.

vända bort huvudet men skylta med själen

krocka utan att röra varandra
ett krig som ingen annan ser

händer möts där känslorna flyr

läppar berörda med ögon av is fyllda med hav
förvirring under klar himmel

ett mönster utan konstruktion
en kärlek som förlorat förnuft

som en vilsen fågel som inte hittar hem men ändå överlever






Fri vers av BabyBlue
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue