Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logiskt men idiotiskt.


hennes himmel är grå hans blå
hon vill ha en illusion han explosion
vart ska man mötas mellan drömmar och fyrverkerier
armar ben lungor ögon hjärta händer
en skapelse som ter sig likadan men tvärtemot
tankar känslor åsikter uttryck
en blixt från klar himmel en regnbåge från svart
händer som hålls lungor som förenas
hjärtan som slits ben som vandrar åt olika håll
storm från lugnt vatten stilje från orkan
fly från klarhet rusa in i kaos
logiskt men idiotiskt
hon kan ta på honom men inte nå sig själv
förundran förvirring förbannelse
fantastiska förvrängda sinne
staden är stor men världen är liten
tankar banar vägar själen sätter spår
omöjlighet blir sanning.




Fri vers av BabyBlue
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BabyBlue