Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här texten satt på en anslagstavla på min arbetsplats.

Tycker att den är högaktuell.




Önskan

Det borde finnas någon soppa som kunde ålderns framfart stoppa

och gärna kryddad lite lätt med tur att tippa tretton rätt.

Tänk om det fanns en karamella som gjorde människor så snälla

att varje gång de bet en bit så lät dom bli att prata skit.

Kan ingen tillverka ett klister som lagar nerver när dom brister

och lagar synen på en del som bara ser varandras fel.

 




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 19:22



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Finns det inte så borde det tillverkas. Torde bli en storsäljare...
2010-01-18

  Nina Nightwish
Bra skrivet, man kan ju hoppas på en sån soppa o en sån karamell:)
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP