Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken tar vid

Tårar av vackra klara sekunder

en längtan en dröm av mjukhet

likt moln som sveper in i framtiden

Den hjärtkänsla av skörhet och styrka

nuddas av närvaro och frånvaro

ett sekel av stjärnor återspeglar

Våra själar ett storslaget sammanslaget

där minnen återses i blickar av känslor

att våga känna kärlek i varje andetag

 




Fri vers av Lindizz
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-18 22:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Likt en helig person som i sin helhet
ser och skriver

fick du till det här
2010-01-23

    tramp
Ord smäktande och vackra som änglavingar !
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz