Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på utsmetad macara

Jag är trött på utsmetad torkad mascara
under mina ögon och på mina kinder
Jag är trött på de tillfällen då min värld gungar till
och tröttheten vaknar liksom hans bror hopplösheten

Jag ser ner på mina händer de är varken oskyldiga eller skuldtyngda
De är snälla och fina med iordninggjorda naglar
inte för dig, det skulle va en klissché
Men utsmetad intorkad mascara klär även de




Fri vers av Bevingad
Läst 224 gånger
Publicerad 2010-01-18 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad