Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har aldrig förstått innebörden av ett riktigt krossat hjärta, aldrig förstått varför folk inte kommer över det, jag förstår nu.


UTNYTTJA MIG

Det har gått en vecka.
Ingen orkar höra,
på min sorg.
Ingen orkar bry sig,
om min klagolåt.

Det har gått en vecka,
har jag inte kommit över
dig än?

Nej.
Nej.
NEJ.
Det gör precis lika ont
som för en vecka sedan.

Jag gråter konstant,
enda skillnaden är
att nu gråter jag på
insidan.
Måste le,
verka glad.
Det är sådan jag alltid
varit,
sådan folk förväntar sig att
jag är.


Jag har skrivit texter om att
finna kärleken.
Nu vill jag bara glömma den.

En vecka,
och du säger fortfarande
att du gillar mig.
Du vill träffa mig.
Men älskar din
flickvän.

Jag är på bristningsgränsen,
utnyttja mig!
Jag är beredd på smärtan,
så länge det innebär att
jag får hålla dig i min famn
igen.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 654 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 07:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
alltså en vecka är ingenting...ok, räkna me ett halvår och ha inte bråttom
2010-01-19

  Gunnar Hilén VIP
tryck för allt i världen inte undan dina känslor vad du än beslutar dig för...de är din räddning
2010-01-19

  Jojo
En dikt som tog tag i mig.
Gråter inuti... ja, det är väl enklast så, men inte så bra i längden.
Tycker om dina ord. Vackert formulerat.
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Suicide