Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppväckt!

Likt en virvelvind
bärs min kärlek fram
helt naken, troget
och den faller
i ditt sköte
i full blom...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-19 11:34



Bookmark and Share


  Aftonvännen
kom vind
det är sång av kärlek!
vardagens Amor
2010-01-19

  En strimma av guld
Härlig och kärleksfull!!!
2010-01-19

    Maria Malm
Ljuvligt!
2010-01-19

  Eva Langrath VIP
Tack för en underbar virvelvind
2010-01-19

  Suzy med punkterna
Förtjusande!
2010-01-19

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-19

  Mats Henricson
En njutningsfull liten "go´bit" ! Den är FIIIIIN !
2010-01-19

  Lavinia Röd
Det var vackert så det förslår! Applåd!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt