Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Framtiden smyger sig på.
Önskar att du fanns vid min sida.
Att det var du och jag som gick morgondagen till mötes.
Saknar din hand i min,
ditt leende
din värme
dina kyssar
din nakna kropp, tätt intill min.
Trots att vi inte träffats ännu så finns du i mina tankar, i mitt liv.
Du kommer kanske att förbi en främling trots,
att det känns som jag verkligen känner dig i mina tankar, i mina drömmar...

Jag sörjer din frånvaro...




Övriga genrer av Ahhava
Läst 589 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-04 23:33



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Otroligt fin :)

"Jag sörjer din frånvaro... "
älskar den sista raden :D
2005-12-06

  Jessi
Personen du söker kommer att komma! Du är öppen och vaken och snart lär du inte behöva sörja dennes frånvaro utan hylla dess närvaro!
2005-12-05

  Peter Stjerngrim VIP
Säga vad man säga vill om det du förmedlar - Du berör det nästintill oberörbara på ett rysligt njutbart sätt och vis ... Tycker mycket om detta flöde av längtan fylld av en saknad som om det som ännu inte uppfyllts redan känns som vore det förbi ... Låt inte saknaden förleda dig till att tro någonting annat än att det är upp till dig och bara dig själv hur det verkligen blir - Vem han än är så vore han en idiot om han inte välkomnade dig i sitt liv!
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava