Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du underbara tjej



Sakta med trevande steg
börjar du äntligen komma
komma framåt

i labyrinten

vägen har varit tung
och mörk
så det är härligt att
se att ljuset sakta
kommer fram

Om du visste
hur mycket oro
jag haft för dig

hur du har mått
hur alla tankar
varit upp och ner

att du inte skulle
känt dig älskad

när jag bara velat ge
dig det utrymme du
behövt för att kunna
landa

Oh du underbara tjej
du är både

älskad och saknad

Det ska bli underbart
att få ge dig en kram
och säga jag älskar dig









Fri vers av christie
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 17:47



Bookmark and Share


  Blåbäret
det är underbart när man ändå kommer framåt i en labyrint...och det är väl kärleken som de kan luta sig mot som betyder att de kommer framåt?

älskad och saknad...det grep tag i modershjärtat
2010-03-13

  Hans Christian
Rart och berörande berättat !
2010-01-20

  Nina Nightwish VIP
vackert!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

christie