Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TACKAR NATTEN FÖR ATT DAGEN KOM

 

Jag tackar stjärnorna
för att nattens himmel föds i glitter
jag tackar regnet
för att blomman aldrig vissnar

jag tackar havet
för stenarna är sammetsmjuka
för att sanden är våt i aftonen

jag tackar dagen
för att natten föds
i vågors viskande

jag tackar sångerna
för vindens melodier
när du ömsint
spelade för nattens
vila




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~