Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med en suck

Det gör ont
fysiskt ont

hoppet som krossades
som ägget föll till marken

Trötthet.
tomhet idel tomhet
ett folkligt syndrom

Ha någon
för att ha något

Ensam med sig själv
tillsammans med sig själv

Böcker som läses för att läsas
utan lust

Värk
i leder

akta
visa inte för mycket
håll tillbaka
tänk så glimmar något mörkt fram

Diktskrivning för att processa en känsla som inte kan definieras
Som inte borde definieras








Fri vers av Tazara
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tazara