Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metadikt. läses med aningen ironi för största möjliga underhållning.


Applådera för fan

Ge mig bekräftelse
Ge mig en applåd
Säg med ett klick att jag är nått att ha
att jag kan vara lite bra

Men applådera då
FÖR FAN
för jag har skrivit sorliga plattityder
om livet som bortskämd i-lands bracka
och jag har gett er kärlek, jag kan ge er sol
jag har gett er nattsvarta sönderkarvade illusioner
jag kan ge er intertexter till Boye och Edith
Jag är missförstådd och misshandlad
Jag är sluten och jag är översocial
Jag är allt det där du älskar att hata
SÅ APPLÅDERA
FÖR FAN

Och när jag loggar in blir jag besviken
när ingen sedan sist har tagit sig tid att klicka
när ingen tyckt om det jag har haft att säga
jag känner ett hål i bröstet och undrar
vad ska jag behöva skriva för att ni ska älska mig?










applådera
snälla
applådera
jag ber dig
applådera
jag vill att du ska
applådera
snabbare, hårdare
applådera
för fan




Fri vers av Tazara
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-05 12:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
aj aj,

denna var väldigt bra skriven
2011-08-05

  S.T
Klockren.
2011-07-10

    ej medlem längre
Den här är ju galet bra. Tack.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Tazara