Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open Mic Book Café Harare 21 mars 2011

Mamma gråter
Sluta gråta mamma
Mamma gråter
Sluta gråta snälla mamma

Man ska inte gråta
Hemma hos oss är alla GLADA
SUDDA SUDDA bort din sura min
Munnen den ska sjunga trallalllallla
hemma hos oss gråter man INTE
Fru Hurtig slänger med sitt långa hår och
klistrar på ett leende

Pappa tittar ner i marken
Titta på mig pappa
Pappa suckar och ser ner i marken
Lyssna på mig pappa

Dörren som smäller
Värmen i kinden av slaget
Ilskan i blicken
Tårar som rinner
SLUTA GRÅTA

Mamma gråter
Det är synd om mamma
Mamma gråter
Sluta gråta mamma.




Fri vers av Tazara
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-14 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påminner mig om min ungdom. Som tur är blev jag äldre.
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tazara