Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är snäll.

Han är söt och han är snäll
Han är solbränd och har börjat träna
Om jag ville skulle jag få vara nära honom
Jag skulle kunna krypa tätt intill
Det hade varit så enkelt

Jag skulle inbilla mig att hans skämt är roliga
Att hans leende inte ser lite töntigt ut
Att hans musiksmak är intressant
Att hans kläder är snygga
Att hans drömmar är fascinerande
Att hans uppenbarelse får det att pirra

Det hade varit så enkelt om jag var kär i honom
Det är svårt att vara människa




Fri vers av Tazara
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 14:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja,
hjärtat vet,
när kärleken är sann
och nu var den inte det..


Man kan undra varför är det så?
2011-05-31

    eventualiteter
åh vad jag tyckte om den här. ja. det är fan svårt ibland.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tazara