Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K.

Jag saknar dig.
Min saknad gör fysiskt ont
Den smärtar i armen, i bröstet, i magen

Jag kan inte säga det till dig
Jag kommer inte säga det till dig
Jag får inte säga det till dig
För det var jag som dumpade dig

När jag zoomar in ditt ansikte på bilderna jag tog ser du inte ut som jag trott
Du ler faktiskt

Jag saknar dig och jag önskar att jag kunde ha sex med dig i hallen igen med kläderna på medan katten stirrar. Jag önskar att jag kunde lägga min hand mot din kind, föra den genom ditt tjocka hår och viska vackra snuskiga ord i ditt öra. Jag önskar att vi kunde stå så nära det bara går för två människor att stå och blicka in i varandras ögon. Jag önskar alla sentimentala klyschor. Jag önskar att jag fortfarande fick röra vid dig.

(Jag önskar att du varit kär i mig på riktigt
Jag önskar att du inte druckit så mycket
Jag önskar att du hållit om mig den gången)

Jag önskar att du inte var så vacker




Fri vers av Tazara
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-10 00:49



Bookmark and Share


    Suicide
Nu gråter jag. Känner igen mig så väl.
Fantastiskt.
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tazara