Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något av det mest primära.


Jag pratar bajs

det är brunt
ibland kan det vara bitar av mat som syns
som till exempel majskorn, ja faktiskt speciellt majskorn
det kan vara hårt eller löst eller lite lagom
i Indien står många på huk när de bajsar
Vissa bajsar bara en gång om dagen andra fler gånger
Om man reser till Egypten kan en uppleva turistmage
Då rinner bajset ut och en får ta ett piller som ger förstoppning
sen går det inte att bajsa
Om en blir förstoppad länge kan hallucinationer uppstå
Har man blod i sitt bajs bör man uppsöka läkarvård
Det kan vara cancer men det kan också vara ett sår i tarmen för att bajset varit hårt
Alla bajsar
Den snygga personen på bussen som ser ut att dofta vanilj
ja, hen har också bajsat flera gånger i livet, säkert över 5000 gånger
bajs luktar ibland illa
en ska inte äta bajs, fast det gör kaniner
om en äter rödbetor kan bajset ändra nyans
om en får problem med tarmarna kan en få en påse på magen där bajset hamnar istället

personen som skriver det här bajsar
du bajsar
alla som kommer läsa det här bajsar
det blir väldigt mycket bajs

många tycker att det är pinsamt att bajsa
de vill inte riskera att någon ska höra eller kunna lukta
det har framkommit att vi hade varit friskare om vi vågade prata om bajs
säga "Mitt bajs såg ut så här, är det normalt?"
istället för att bara spola bort det
det skulle kunna vara skitkul

jag tar mitt ansvar för medmänskligheten

jag pratar bajs




Fri vers av Tazara
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-07 15:15



Bookmark and Share


  Freeman
:-D den diggade jag, klockren!!! Tack för underhållningen!
2012-09-15

    ej medlem längre
Moahahahahaa!!!!
Som jag har tänkt på människors bajs.
Mycket har jag undrat t ex Michael Jackson när han bajsar. Och kungen. Och drottningen. Moahahahaa!!
2011-06-07

  Pilgrim
Tänk om man kunde få lika mycket ord ur sig som man trycker ut skit. Då skulle alla vara poeter.
Mer bajs åt folket...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Tazara