Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmuntran

Du har gått med
Slokande axlar
Och nedböjt huvud
Hela dagen

Jag har frågat
Vad som är fel
Men du säger
Att det inte är något

Jag tar ditt ansikte
Mellan mina händer
Ser dig djupt
I ögonen

Säger med
Allvarsam röst
Att du kan
Lita på mig

Men att jag inte
Tänker tvinga ur
Dig problemet
Prata om du vill

Men älskling
Jag undrar om du
Skulle bli gladare
Av att få en kram

Om svaret är ja
Tänker jag ge dig
Min famn tills
Du ger mig din röst




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund