Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vackrast när du gråter

Du är vackrast när du gråter
När solen gått ned i dina ögon
Och dina kinder är strimmiga

Du är som en ängel
När du sover med
Håret utspritt över kudden

Ditt leende får dig att lysa
Som en utslagen blomma
På en vissen äng

Och du är lika klar som månen
Du får mig att se även
När mörkret faller

Men du är vackrast när du gråter
För det är faktiskt bara då
Du verkligen är dig själv




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-01 19:37



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat, så berörande fint
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund