Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördare

Besatthetens grepp är för hårt;

Andras lidande är hans luft
deras blod hans törstsläckare
han får sin röst från deras skrik

Kniven hans hjälpande hand
pistolen hans räddare i nöden
när han smeker avtryckaren

Han måste döda för att leva
offren är alla bitar i ett pussel
det är bara det att pusslet aldrig

Kommer att bli färdigt
förrän han slutar döda
och när han gör det

är det sig själv han sticker kniven i




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 502 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-19 18:13



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra skriftat, kändes i hjärtat
2011-12-17

    ej medlem längre
Otäckt, bra skrivet. Den berör verkligen.
2011-09-19

  Junitvillingen
Otäckt bra skrivet! Lusten att döda...så grymt obehagligt...du fick sannerligen till en rysartext!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund