Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en skidresa

Du är som
en skidresa, älskling

Lika svårt som det är
att ta sig upp i backen
utan lift

Är det att få tag
i någon som älskar en så

Men nu när jag har dig
ger du mig en känsla
lika fri och lycklig

Som när man slänger
sig utför branten och susar ner

Och när jag landar
i din varma trygga famn
med dina läppar mot min panna

Är det som att sitta i stugan
framför elden på kvällen

Skyddad från stormen
och kylan som rår utanför
då finns bara du och jag




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-01 21:11



Bookmark and Share


  aol
,så varma ord, så berörande
2011-01-02

  karenina VIP
vilka varma fina liknelser i denna
2011-01-02

  Junitvillingen
Så härligt du poetar om det finaste vi kan få uppleva - kärleken. Underbart mysig text, hoppas att "skidresan" med din hjärtans kär aldrig tar slut:-))
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund