Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt så älskar jag dig

Jag har sett ärren
jag har sett tårarna
hört hur du gråter
natten igenom
trots att du försökt vara tyst

Du säger att du ångrar dig
att du inte skulle tagit
bilen den där kvällen
och du kallar dig själv mördare
fastän det var ett misstag

Älskling, jag vill hata dig
för det du gjort
för att du berövat någon livet
en person som stod oss
båda mycket nära

Jag vill säga att
du förtjänar den smärta
du bär inom dig
att du borde skära djupare
tills du dör

Men jag blir så ledsen
av att se dig må så här
det är inte rätt
att någon i din ålder och
speciellt du ska göra det

Ingenting var ditt fel
den kvällen
du kan inte fortsätta
sanningen måste fram
du måste berätta

Låt mig torka dina kinder
och laga ditt hjärta
vi klarar det här tillsammans
jag ska hjälpa dig
för trots det som hänt

så älskar jag dig




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 508 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-26 22:39



Bookmark and Share


  aol
uderbart fint skaldat
2011-08-06

    Håkan
Värdig, ung o sökande, ofärgad av hinder.....så fin....
2011-07-23

  Annie b'larsson VIP
Mycket fin dikt om kärleken och djup förståelse.
2011-06-01

    Johnjohn
kärlek....ger mig gåshud!
2011-05-29

  Ninananonia VIP
Berörande !

Vilken smärta att bära.

Mycket fin dikt.

Visa den för din vän.

Det är vänskap.

Att stötta när det är som svårast..

Din vän behöver dig.
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund