Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solnedgångens glans

Nu kommer han där
mannen som jag håller kär
skinande av elegans
i solnedgångens glans

Han tar mig i handen
för mig lättsamt omkring i sanden
drar mig med i en lekfull dans
i solnedgångens glans

Då alla båtar kommit i hamn
omsluter han mig i sin famn
ger min vilsna själ en andra chans
i solnedgångens glans

Nu glöder kyssar och passion
nu smälts vi samman i kärlekens fusion
här är platsen där vi förlorar vår sans
i solnedgångens glans

Och jag ser in i hans ögon, tänker att här
vill jag alltid stanna, hos mannen jag håller kär
försatt i hans förtrollande trans
i solnedgångens glans




Bunden vers (Rim) av Lisa Höglund
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-02 23:23



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat vännen
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund