Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Jag har gått omkring alldeles för länge
och räknat stjärnorna för många gånger
men jag vill så gärna komma ihåg
vill minnas deras glömda sånger

Jag vill höra månen ropa
jag vill höra den skrika efter tröst
men efter alla gånger jag varit här
vill jag nog mest av allt höra din röst

Jag hade så gärna velat
hålla dig i mina armar när du frös
men jag lyckades inte värma dig
och skulden gör mig sömnlös

Jag ber till den mörka himlen
om hjälp åt ett hjärta i nöd
och jag tror att du har hört mig
för plötsligt ser jag solen stiga, klar och röd

Hoppet fyller mig, nu börjar jag minnas
varför norrskenet bländade mig så
kanske kan jag bli kvitt dessa sömnlösa nätter
kanske kan du äntligen få mig att förstå?




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 703 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-04 11:47



Bookmark and Share


  aol
så klokt fint skriftat
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund