Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd över vad jag kan finna i min tystnad

jag vill slänga något i väggen
så att det går sönder
Jag vill se saker
orkar inte känna mer

beskriva en känsla
går det?
försöker andas
men istället för att känna hur
lungorna fylls
känner jag deras tyngd

Kan man ta ett sådant djupt andetag
att lungorna inte längre orkar sitta kvar
på sin plats

Jag vet inte min
Det känns som om det är för stort att hitta
Jag letar efter något som inte går att definiera

Jag vet att alla känner sig ensamma om att känna
men jag har aldrig mött någon som jag
någon som blir tommare för varje känsla de får

Det är att inte veta
som jag inte står ut med

Men jag har sett dem
och efter att osäkerheten visat sig
kan jag förställa mig min egen spegelbild

känslorna tog över tankarna och
allt gick runt i en spiral
Jag blev skräckslagen över att förlora mig själv
men insåg sedan att jag inte visste vem jag var
och vad min plast är

vad är min mening?

Jag har ingen säkerhet att hålla fast vid längre
Hur ska jag finna det
jag inte kan förklara




Fri vers av TystnadTalar
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 23:54



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket vackert leker dina läppars ord om tröstlöshet och sårbar säkerhet men lika fint om önskans berättigade trovärdighet men ja växer otåligheten stark och kan den lätt förinta
allt hopp ska du än en gång bara lita på din intuition. Vad du just skrivit är det vackraste jag läst på länge ! Kram
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar