Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTANS FRÖ

 

Längtan har grott likt ett frö
i jordens famn
snart föds blomman ur
sitt sköra hölje

snart föds styrkan
ur en droppes rodnad
snart föds
ett leende
ur pärlors glans

så låt oss
dansa under nattens
viskningar
lära sångerna
som havet skrev

låt oss famna
månens glans
ej glömma nattens skönhet
där den stilla vilar
i en snäckas skal

skyld för världen
 blott ett ögonblick




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 03:41



Bookmark and Share


  Akke
Mycket god romantik!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~