Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årTiondets Åttonde Aforism




föreställandets nödvändiga möjlighet

 

 



om du förmår föreställa dig
en viss fantasi
så måste det vara verkligt
just för att världen är sådan
att föreställningen är möjlig
att föreställa sig
eller låta bli
beroende av valt sammanhang

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP