Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi skriver aldrig några brev


i ständig rörelse




se på månen
lyssna på regnet
ge dig själv ett lakritssnöre




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-21 08:39



Bookmark and Share


  L.byström
Härlig känsla i mig..av den här..
2010-01-30

  Anna*
Det är viktigt att varva ner och riktigt SE det vackra runt omkring oss. Tack!
2010-01-21

  Catharina Edin VIP
Vilka bra uppmaningar i denna stillsamma dikt -
2010-01-21

  L Patrik W Johansson VIP
what are the odds
skrev nyss om hallonsnöre men den här var vackrare

lakrits har mer tyngd medan hallon står för det glättiga i livet

Be well,
LPatrikWJ
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar