Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A
Just idag är jag stark




Fånga inte dagen - rid den!

 

poesin har flyktat min rastlösa hjärna
fastmer har jag händerna fulla
av jordnära ting
jag föddes under en kreativ stjärna
ett hjärtslag i rymden - en idé
från tanke till handling
en djärv odyssé

jag rider min dag
utan tygel och töm
som en flygande vildhäst
jag trollar och styr den med knäna!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 12:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så härligt fylld av livsglädje dina ord är.
2010-01-21

    Tea Alex
Kan inte annat än le när jag läser det här!
2010-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt smittande du fina vildvittra!
2010-01-21

  Gunnar Norrman
Vilken härlig inspirerande dikt! Jag kan se en målning av Chagal framför mig när jag läser den!
2010-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Underbar sång som man inte kan undgå att inspireras av.
Synd att Kenta inte fick vara med oss ett tag till.

Skulle önska att jag hette Dag och att någon i så fall red mig...
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger